27-12-09

The man who sold the wine

Kurt Cobain oefent met Nirvana "The man who sold the world" (D Bowie) in. Je ziet hier al de zielepijn van de zanger (of is hij gewoon stoned...?)

Best bekijken met een troostend glas Bandol in de hand, bvb de fantastische La Rouvière 2002 die ik gisteren dronk bij G&I...

10:55 Gepost door vinejo | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

Een zonnestraaltje kunt ge hem moeilijk noemen

Gepost door: KK | 27-12-09

Fantastische bandol uit 2002? Vreemd, nog niet veel tegengekomen ( niet dus)

Gepost door: Barre | 27-12-09

slechte bureaustoel? Niet Rick? :-)
Teveel den dag tervoor?
Mooi pedalenwerk, netjes op tijd enzo....
Man man man triestig :-)

Gepost door: Venne | 27-12-09

@Barre dat kan ik begrijpen, maar zoals Stéphane onlangs schreef, de zogezegd mindere jaren kunnen bijzonder interessant zijn als je wat selecteert. In Bandol is 2002 idd zwak maar net dan kan je mooie wijn drinken die sneller op dronk is -- Vorige week een Vannieres 2002 geopend (zie foto sneeuwman) en lang geleden dat ik zo had genoten van een Bandol (gaf me terug he gevoel van mijn eerste bandolervaring). Ook de Bunan Chariage 2002 is nu schitterend trouwens.
Soms wordt het ook interessant doordat bvb een domein zijn topcuvée niet maakt waardoor de "mindere" cuvée plots zeer interessant wordt, zoals bij JP Gaussen (cfr Rayas (de tours) zijn CdR 2002 is eigenlijk de Vaqueyras)
Vind het nu zelfs jammer dat ik niet méér 2002 liggen heb...

Gepost door: vinejo | 27-12-09

ik ga toch eerder voor "stoned"... ... al is het maar om de zielepijn niet te voelen
geen klein beetje ironisch om cobain "i never lost control" te horen zingen... blijft trouwens een schitterende cover - historische beelden ook want de eerste keer dat pat smear (van de schitterende germs) mocht meespelen; zou het kunnen dat dave grohl en pat smear (die zo'n beetje de schuld van de valse start krijgt) daar en toen hebben beslist om de foo fighters op te richten ?

Gepost door: Steven | 27-12-09

Hmm ik ga een beetje godslasterlijk doen: ik heb Nirvana unplugged nooit bijzonder gevonden en ook bij deze beluistering niet. (ik ben nochtans wel fan van de band) Maar bij uitbreiding vind ik dat van vele unplugged-optredens van rockbands. Zonder elektriciteit vallen ze een beetje door de mand. Weinigen doen echt iets met een akoestische gitaar (apart genre eigenlijk, Clapton deed dat wel). Cobain speelt hier natuurlijk wel elektrisch. Akoestische gitaren, zoals deze Martin, die elektrisch klinken: hate it!

Heb geen Bandol en ook geen uit 2002. Enkel een glas Leffe. (ik denk nog altijd aan de Bandol Gaussen uit 2001, daarvoor zou je ook bijna de wereld verkopen ;) )

Gepost door: Matten | 28-12-09

De commentaren zijn gesloten.