29-01-08

Etikettendrinkers!


Het wijnetiket nodigt soms uit tot kopen.
Soms ook niet...

horseqi8

bigared

panterpiss

 cats_phee_gooseberry_bush_new_zealand_sauvignon_blanc_2005

 

 

 luluB

 

bilalgamaywl6

 

redlipsxz5

 

Marilyn merlot web

 

 394winelabelrielhs0
 vinoviagrosk2
 
 
20060617140608_etiket_chat_en_oeuf

goat roti


boncarig

label_syrah_big


 
 
06_Chenin_Front_1_
 
 wedgemountain2aa0
 
 
  puzzxh4
 
 
 redheart
 
jesusjuicefk9
 
 
elvislivesxj8
  
 
bonedry

 
06blueeyedboyfrontlabelhd5

 
chardonnay4he1

 
sc_06_cb_front

 
 

 
chateau vinejo
 
(met dank aan Oliv van LpdV)

16:32 Gepost door vinejo | Permalink | Commentaren (11)

Commentaren

Schitterend! En meer heb ik daar niet aan toe te voegen!

Gepost door: NCO | 29-01-08

Prachtig Hier hou ik van. Alles dat wijn wat meer doet rocken is in mijn ogen OK (als de inhoud ook OK blijft tenminste...). Alleen in Frankrijk is de boodschap nog niet helemaal doorgedrongen lijkt me.

Gepost door: Rick | 29-01-08

"cat's pee on a gooseberry bush" "cat's pee on a gooseberry bush" is wel een schitterende (en accurate) omschrijving van een getypeerde sauvignon blanc - blijkbaar mag de verpakking in de angelsaksische wijnwereld wat ruiger en punkier dan in het oude europa - vree wijs !

Gepost door: steven van de woestyne | 29-01-08

Mooie collectie etiketten In Italië duiken er ook meer en meer mooie etiketten op. De Fransen zouden idd ook beter aan deze trend meedoen. De ontwerpen moeten wel stijlvol blijven en dezelfde kwaliteit uitstralen als de inhoud.

Gepost door: food fan | 30-01-08

Bezoek Ik heb vandaag een bezoekje gehad van de Sociando Mallet 2004-man. Het was leuk om eens te kunnen praten met de man achter het klavier en vooral ook om te zien dat die man een koopje voor je bijheeft. Nogmaals van harte bedankt Dave en geniet van je proeverij, je hebt ze verdiend.

Gepost door: Carl | 30-01-08

@Carl Men heeft mij al veel namen en bijnamen gegeven, maar de Sociando-Mallet-man vind ik wel een goeie ;-))). Graag gedaan hoor !

Vraagje aan de andere bloggers; Ik heb een Bongo-bon (Vino) cadeau gekregen. Dat houdt in dat ik, uit een lijst, een wijnzaak mag kiezen, waar ik een proeverij aangeboden krijg en vervolgens voor 50 euro mag shoppen.
Je vindt de lijst via www.bongo.be.
Heeft hier iemand al ervaring mee ? En zo ja, zijn er dan zaken die jullie zouden aan- of afraden ???

Gepost door: Dave | 30-01-08

Ten Huize Bert waar je 50€ wijn mag meebrengen:
is da ook ok?

Gepost door: Bert | 30-01-08

bongo Staan verschillende goede zaken tussen!
Ik zou kiezen voor : Artevino , Espacevin , Puerta del sol , ad bibendum , Dulst , Vinikus of Dulst. Hangt er een beetje vanaf hoe ver jij of je isids wilt rijden? :-)

Gepost door: Venne | 30-01-08

Moulin de ciffre Ben hier juist ne Moulin de ciffre aant drinken, den Eole 2003. Als ik me niet vergis heeft de gerten daar ooit eens uit de venster gehangen... ? Frisse Bloementuil, cremeglacevanille, lichte kruiden maar toch wat stevig droogtrekkend opt einde. 14 graden niet opgemerkt tijdens degustatie, pas nadat het laatste in het glas kwam :-) Juffrouw Lesineau had beter wat meer MVD in de assemblage gedaan :-) Ik zal in 2010 de volgende fles pas opendoen, onderbouw genoeg.

Gepost door: Venne | 30-01-08

bongo Uitstekende kueze Venne. Persoonlijk zou ik Vinikus kiezen. Zeer gedreven en sympathieke jongeman met wijnen die je versteld doen staan (en dan bedoel ik niet de hoge prijs!).

Gepost door: Karen | 31-01-08

Alternatief Om eens iets compleet anders te proeven, ga eens kijken bij Les Tresors in Gent. Natuurlijke wijnen, o.a. de beroemde Morgon van Lapierre. Iets dat elke liefhebber eens zou moeten doen (ik ben nog steeds aan het wachten tot wanneer ik zo'n bon krijg ;-))

Groeten,

Maarten

Gepost door: Maarten | 01-02-08

De commentaren zijn gesloten.