31-12-07

Lousy Guitarplayer and the vinejogirls

 
 

15:48 Gepost door vinejo | Permalink | Commentaren (12)

Commentaren

Jaja, zie een ware singerwinewriter onder ons!

Gepost door: Amaronese | 31-12-07

Talent Ja, die meisjes hebben wel talent...
Slingeren er overal zo'n flessen bij u rond ?
Gelukkig nieuwjaar !!

Gepost door: Rick | 31-12-07

Gelukkig nieuwjaar allemaal En om meteen maar met de deur in het huis te vallen: bij de Cora in promo: Honoré Lavigne 2006 Cotes Du Rhone aan een kleine 17€ ipv 25€ en Les Cinq Pattes 2004 aan een kleine 18€ ipv 27€. Voor beide wijntjes geldt 4+2.
Maar nu komt het rare... als ik ga zoeken op het net dan vind ik dezelfde wijnen aan 8€ of minder. Verschillende besprekingen hebben het over alledaagse wijntjes.. Mis ik hier iets? Of zeggen jullie: Nee nee, Brinta.. deze wijn moet je onmiddelijk gaan kopen voor deze ongelofelijke promo. Wie heeft ze al eens geproefd om mee te beginnen?

Gepost door: Brinta | 01-01-08

an alle minsen hie e glukkig niefjaor!

Gepost door: Venne | 01-01-08

@Brinta Zou het niet kunnen dat de aangegeven prijzen voor vier of zes flessen gelden? De witte Cinq Pattes schenken ze hier bij ons in het dorp op het gemeentehuis bij recepties. Ik kan je verzekeren: op dat soort vieringen wil je niet uitgenodigd worden...
Beste wensen aan iedereen, trouwens, niet in het minst aan de guitarplayer en (al) zijn Vinejogirls.

Gepost door: PvdW | 01-01-08

Beste wensen! aandoenlijk lief, de stemmetjes én de meisjes!

"Waar, wanneer en bij welke fles is je passie voor Bright Eyes begonnen" ?

Gepost door: wina | 02-01-08

Gewoon schitterend toch! Bravo aan de voltallige familie.
En een gelukkig nieuwjaar aan allen,
dat we veel lekkere wijntjes mogen drinken
en bovenal
gezond mogen blijven...

Gepost door: Bert | 02-01-08

een mooie versie van een schitterende song. Ik wens dat jullie in 2008 nog veel mooie flesjes mogen kraken, prachtige songs zullen ontdekken en nog veel van deze momenten gaan beleven!

Gepost door: food fan | 03-01-08

@PvdW Ik was gisteren ff bij de Cora in Anderlecht en daar lag de Cinq Pattes inderdaad aan 4,5€ de fles. Na je zeer visueel geschilderde commentaar omtrent de feestjes op het gemeentehuis heb ik die toch maar niet meegenomen ;)

In de plaats een aantal Spanjaarden en Italianen gepakt. Na een tip vorig jaar van iemand op dit forum heb ik 3 verschillende wijnen van Paolo Manzone gekocht (Barbera d'Alba Fiorenza 2006, Dolcetto d'Alba Magna 2006 en Barolo Serralunga 2003). Ik vraag me alleen af wanneer die 2 uit 2006 op dronk gaan zijn? Wie kan me daar mee helpen?

Gepost door: Brinta | 03-01-08

@Brinta Ik heb de dolcetto en de barbera van Manzone even op Winespectator opgezocht en drinkadvies was "drink now", bij de barolo stond het volgende: "Intense aromas of plum and dried rose follow through to a full-bodied palate, with chewy tannins and a long finish. A bit tart and disjointed now, but should come together nicely. Best after 2009. 900 cases made".
Uit ervaring zou ik zeggen dat de dolcetto relatief snel moet gedronken worden en dat de barbera wel een paar jaar ouderdom verdraagt.

Gepost door: Rob | 04-01-08

@ROB Super bedankt!!! Dat ga ik meteen in de Cellartracker plaatsen zodat ik weet welke ik wanneer moet drinken. Het klopt toch dat die info bij Winespectator betalend is niet?

Gepost door: Brinta | 04-01-08

@Brinta Graag gedaan.
Ja, die Winespectatorinfo is betalend, maar de dollar staat heel laag....kost ongeveer 25 Euro.
De info heeft me tot hiertoe nog niet echt teleurgesteld, in het begin keek ik vooral naar de score maar nu meer en meer naar de "tasting note". Enige opmerking de kerel die Bordeaux en Italië (Toscane en Piëmonte) bestrijkt lijkt me echt wel een ....Je hebt meestal ook een link naar het wijngoed en een overzicht van alle geproefde jaargangen. Voor Manzone kwam dat neer op 4 pagina's of zo een 100 notes.

Gepost door: Rob | 04-01-08

De commentaren zijn gesloten.