30-11-06

Hugo Coveliers naakt

Blijkbaar zit half mannelijk Vlaanderen dezer dagen voor z’n pc op zoek naar Dina Tersago in uitgepakte versie. Zij staat ruim aan de leiding voor wat betreft de zoektermen waarmee je op deze blog verzeild raakt ( dinsdag 25 hits !!). Sedert kort staat Lien van de Kelder op een eerbare tweede plaats met gemiddeld 15 aanvragen.

Woensdagochtend om 8 uur waren er ook al DRIE mensen die hier op die manier terecht kwamen ( Tersago naakt ). Ofwel zijn dit surfers die hun knoert van een ochtenderectie willen kwijtraken, ofwel zijn het mensen die nog steeds deze site niet hebben gebookmarkt en deze zoekterm intoetsen om hier terecht te komen. Perfect mogelijk hoor, er zijn al maandenlang enkele wijnliefhebbers die deze praktijk toepassen, maar dan met minder beladen woorden zoals “ kinderkwis” en “binnenpretparken” ( probeer maar ).

Toch blijven het de BV’ s die de spits afbijten. Vooral nadat ze op min of meer erotisch inspirerende wijze op de cover van een magazine pronkten ( Dina Tersago heeft al haar hits te danken aan haar opmerkelijke verschijning op de cover van de gratis Oxfambrochure ).

Vandaar dat ik in de titel van dit postje al vooruitloop op de vertwijfelde pogingen van een Vlaams politieker om nog enigszins in the picture te staan. Binnenkort in z’n blote kont op de cover van Knack.. 

 

Maar vooraleer BDC weer aan m’n oren trekt dat het hier niet over wijn gaat, snel deze proefnotitie :

 

Chateau Prieuré Lichine , Margaux 2003 ( eergisteren geopend om de glorieuze return van m’n volle reuk- en smaakvermogen te vieren ) :
heldere, kersenrode kleur, niet zo intens. In de neus onmiddellijk rokerige toetsen,  rijp zwart fruit, krieken, aardbei. De mond is in eerste instantie ook gedomineerd door het hout, toasty en redelijk scherp. Na een tijdje in het glas plooit de wijn echter mooi open en onthullen de fruitsmaken hun talenten. Zuren en tannine zitten goed maar hebben nog wat tijd nodig om in evenwicht te komen.

Goede wijn, maar mist het body en de verfijning van Lafon Rochet uit hetzelfde jaar.

Voor de prijs die ik betaalde ( 15 €  dankzij een 2+1 én 10% actie in een plaatselijke GB ) is dit meer dan oké. De volle pot ( 24 € ) zou ik er niet voor geven.

 

Ps : Om mensen die hier vanwege een bepaalde zoekterm terecht komen niet meer te ontgoochelen ( of ontgooglen ) plaats ik vanaf heden steeds wat de titel belooft.
Alsjeblief

fat naked guy

     

20:19 Gepost door vinejo | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

Ongeachte,

Indien u dit grappig vindt denk ik dat u eerder aanspraak dient te maken op een terugbetaalbare vorm van thuisverpleging indien u al niet rijp bent voor een gesloten instelling

met minachting

hugo coveliers, VLOTT

Gepost door: Coveliers Hugo | 30-11-06

Doe hem rap zijn kleren weer aan! Niet te doen! Met of zonder foto, je kon me niet ontgoochelen: IK HAD HEM HELEMAAL Zó VOORGESTELD!! En de zin die er boven staat past er nog goed bij ook:"De volle pot zou ik er niet voor geven" :-)
'k Zag dat je langs kwam met een "bloemeke"merci!
Later (vééél later!) zal ik mijn werkjes bij Sotheby's laten veilen samen met de nog resterende wijnflessen! Als er nog over zullen zijn!

Gepost door: wina | 02-12-06

De commentaren zijn gesloten.