10-03-06

Vis met paprikakaas

Ik ga er zeker geen gewoonte van maken ( indien u eenvoudige recepten zoekt, klik hier), maar dit gerecht was zo lekker én makkelijk om klaar te maken dat ik het maar op m’n blog gooi.

Zoals gezegd, Chardonnay mijden !

 

17:18 Gepost door vinejo | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

een vraag Moogt ge ook al voorgeraspte kaas kopen ?

Gepost door: Grafzerken Marc | 10-03-06

Jazeker. Te vinden naast het schap met voorgesnipperde bieslook, voorgesneden appeltjes en voorgebakken preiringen.

Gepost door: vinejo | 10-03-06

stukje weg Er is precies gelijk een stuk van de tekst weggevallen. Kunt u dat een beetje bijpleisteren aub? Bedankt.

Gepost door: Bart Mintiens | 11-03-06

Onderaan links ontbreekt enkel het woordje "elkaar".
Aan de rechterkant is het wat nipt, maar er zijn geen woorden weggevallen ( enkel 'en' en 'er' worden 'e' en 'e', 'de' en' kan' worden 'd' en 'ka' --t moet nu ook niet té makkelijk zijn hé--- ;-)).
Reden dat het zo kort geknipt is, is de 100kb wet van Belgacom ( die ken je waarschijnlijk wel ).
Alvast ( eventueel) smakelijk.

Gepost door: vinejo | 11-03-06

Tussen haakjes (Goedemorgen Gerten !)

Gepost door: vinejo | 11-03-06

Ik bedoel Goedemorgen PvdW !

Gepost door: vinejo | 11-03-06

De commentaren zijn gesloten.