25-11-05

oef...

 

Pas op, achter u  !

 

 

 

 

De werkweek !


17:29 Gepost door vinejo | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

. Zou je mij eens kunnen zeggen wat voor u onder 'betaalbare wijnen' valt, dan kan ik hiermee rekening houden bij het opstellen van mijn lijst met favorieten.
Ik heb ook gezien op uw blog dat je een cursus sommelier aan het volgen bent. Ik ben sinds twee jaar in het bezit van zo'n diploma van Syntra Hasselt en vond het een heel interessante opleiding. Ben nu een cursus marketingconsulent aan het volgen met als thema voor mijn eindwerk een marketingplan opstellen voor een wijnhandel in een landelijke gemeente. Eens de wijnmicrobe je beet heeft is er geen houden meer aan.
P.s. Cahors isal jaren een van mijn favoriete franse wijngebieden.Heb hiervan zelfs een aparte sectie in mijn (bescheiden) wijnkelder . Die wijn uit de ALDI is zijn geld meer dan waard.
Groetjes

Gepost door: alex | 25-11-05

beste toekomstige collega, Betaalbaar is een heel rekbaar begrip uiteraard. Het gemiddelde bedrag dat ik uitgeef voor een fles zal ongeveer tussen 10 en 15 euro liggen.
Meer dan 20 euro geef ik zelden, eigenlijk alleen maar als het gaat om een wijn die ik met pakweg 30 % korting kan kopen, of een wijn waarvan ik zeker ben dat hij prijs /kwaliteit top is ( vb : Sociando Mallet 2001 aan 24 euro ).
Voor onze wijnclub koop ik wel eens een flesje waarvan de prijs niet meer te verantwoorden is, maar als je met 7 bijlegt valt het wel mee, en het is dan ook leuk om eens te proeven van een top- of cultwijn.
In Cahors proefde ik onlangs bij Lambrechtwijnen Chateau Laur, een fantastische wijn voor 8 euro. Inderdaad een appellatie om in de gaten te houden.
Benieuwd naar je aanraders en favorieten...

Gepost door: Vinejo | 26-11-05

De commentaren zijn gesloten.