22-11-05

Petrus

Eindelijk begrijp ik tot in de bubbeltjes ( de puntjes ) hoe de vinificatie van Champagne verloopt.

Later een verslag van deze razend interessante ( en lekkere ) les.

 

Ondertussen tracht ik u te verblijden met een leuke Petrus – pastiche van de hand van PvdW, gemaakt met de hulp van zijn lieve eega Isabel.

 

Dankuwel, Isabel.   

 



17:48 Gepost door vinejo | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

het is... ... pas fijn
... als er "bubbels" zijn.
(Maakt uw hart nu een sprongetje, vinejo?
Wat voor eentje?
Een streksprongetje?, een hurksprongetje?, een spreidsprongetje?)

Gepost door: esli | 23-11-05

Als de reactie van jou komt... een dubbelgehoekte drievoudige Menichelli - flikflak.
De hulpdiensten zijn verwittigd.

Gepost door: Vinejo | 23-11-05

De commentaren zijn gesloten.